Saturday, December 30, 2006

Handla smartare med mobilen

Har du någon gång stått i butiken med en juste produkt i handen och funderat på om det där reapriset verkligen är ett klipp? Du är inte ensam. Därför har Testvinnare i Sverige nu tagit fram en miniversion av testvinnare.se som fungerar i de flesta mobiltelefoner.

Användningen är enklast möjliga, gå in på mobil.testvinnare.se
(här kan du SMS:a länken till din mobil:
http://www.testvinnare.se/index.php?function=smsLink och sök på del av namnet på den produkt du är intresserad av. Välj kategori och du är framme.
Nu kan du läsa testreferat, kolla bästa pris, se betyg och utmärkelser eller få tips om alternativa produkter. Du shoppar lika rationellt på stan som vid
datorn eftersom du snabbt och lätt kan avgöra om det verkligen är ett bra erbjudande du överväger. Finns produkten billigare på nätet är det smidigt att låta mobilsidan maila en direktlänk till produkten på testvinnare.se och beställa den hemifrån i lugn och ro.

Miniversionen omfattar alla testvinnare.se:s 64 kategorier, med 40 000 produkter och 11 000 professionella produkttester inom hemelektronik och
data. Genom testvinnare.ses samarbete med Pricerunner tillhandahålls lägsta
priset från ett stort antal butiker. Internetinställningar till mobilen ordnar du lätt på www.testvinnare.se där länkar finns till tillverkarnas inställningssidor. De flesta operatörer skickar inställningarna via SMS.

No comments: